Про це він розповів на своєму каналі.

«8,5 тисячі квадратних кілометрів української території звільнили ЗСУ в рамках Харківської операції. Херсонська визвольна операція, листопад 2022 року, 2,5 тисячі кілометрів звільнено на правому березі Дніпра. Давайте додамо ще 1 тисячу квадратних кілометрів – це Київська визвольна операція», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, ЗСУ вдалося звільнити від ворога 12 тисяч кілометрів квадратних української землі за час війни. Як зазначив Михайло Шейтельман, росіяни вже кілька місяців кидають всі свої сили на Соледар, щоб захопити 12 кілометрів квадратних міста.

«Скільки росія платить за 12 квадратних кілометрів? Штурм іде з липня, близько 20 тисяч убитих російських військових. Таким чином, росії, щоб повернутися на колишні позиції, які мали в березні, їм знадобиться 20 мільйонів життів росіян», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, скільки років знадобилося б росії, щоб захопити всю Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак припустив, яка доля чекає на Шойгу та Герасимова після всіх невдач у війні.