Про це він розповів на своєму каналі.

«Пригожин та Суровікін пообіцяли путіну до Нового року вирішити безліч питань, але нічого не було зроблено. І тому ось цей клан ніби відсувають і демонструють усьому політикуму, що є Шойгу, є Герасимов, і вони головні, а решта ніби будуть під ними», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, якщо стане питання про відповідальність когось у провалах та невдачах, то саме Шойгу та Герасимов нестимуть відповідальність. Як зазначив Дмитро Співак, цілком можливо, що навесні після всіх невдач у війні хтось із тих, хто зараз очолює «спецоперацію», загадково загине.

«Там почалися жорстокі розбірки за владу, за гроші, за майбутній трон, за близькість до сьогоднішнього путіна. Різні там процеси йдуть у росії. Вони йдуть повільно, практично непомітно, але йдуть», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог Валерій Димов розповів, чому росіяни заздрять українцям: «Вся росія параноїдальна».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман припустив, скільки років знадобилося б росії, щоб захопити всю Україну.