Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Не путін породив цю росію, а росія неминуче, закономірно протягом усієї своєї варварської історії породжує путінів. Хто в росії популярні? Сталін, Петро І, Катерина ІІ, тобто є попит. Не путін параноїк, параноїдальна вся росія, вся російська ідентичність», - повідомив Валерій Димов.

За словами політолога, росіяни вважають, що не можна давати іншим народам жити краще ніж живуть вони. Як наголосив Валерій Димов, влада розповідає росіянам щось про справедливість, заявляє, що несправедливо, коли інші люди живуть краще, однак ця справедливість – це лише маска для заздрощів.

«І українцям, до речі, вони також завжди заздрили. Російська ідея – це спільність, це всі разом, а якщо хтось краще живе, то його треба здати», - додав Валерій Димов.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів що заважає українцям сягати нових успіхів: «Навчайся критичного мислення».

Також Знай.ua повідомляв, що Володимир Шевченко пояснив, що могло стати реальною причиною війни проти України: «Маємо справу з шаленими людьми».