Про це він розповів на своєму каналі.

«Я нагадаю, що останні міста, які брали росіяни, – це були Лисичанськ та Сєвєродонецьк, і вони були взяті у червні. З того часу минуло півроку, шість місяців. Так-от якщо вони продовжуватимуть з таким же темпом наступ, захоплюватимуть місто на 10 тисяч людей щопівроку, то захопити Україну у росіян займе 2000 років», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, швидкість наступу росіян така низька, тому що вони намагаються захоплювати міста без важкої техніки та з людьми без військової підготовки. Як зазначив Михайло Шейтельман, для захоплення міста відправляють групи військових по 5-7 осіб із гранатометами, яких швидко ліквідують ЗСУ.

«Українці вбили їх, біжать наступні. Раз на годину група із 7-10 осіб знищується, і далі йде наступна група. У результаті на Бахмутському напрямку вже 12 тисяч убитих російських військових», - заявив Михайло Шейтельман.

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Олександр Кочетков припустив, чим може закінчитися новий контрнаступ ЗСУ.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт розповів, чи здулися росіяни вже на бахмутському напрямку.