Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Головне – це цінності. У нас всі як один, головне – Батьківщина, партія, береза, загін не помітив втрати бійця, а там – особистість. Американець податки сплачує і він особистість, тому все навколо для нього, а його завдання – працювати та сплачувати податки», - пояснює Michael Jonah.

Як він розповідає, що більше заробляє американець, то більші податки він платить, у нас же ловлять і общипують не по одному разу. Тобто констатує гість програми, там інший підхід, а тому треба відповісти на одне запитання – що на чолі: держава для людини чи людина для держави?

Парамедик стверджує, що кожна розвинена країна – Ізраїль, США, Німеччина, Італія – гарні по-своєму, багато чого від них можна запозичити. Зокрема, зазначає він, в Ізраїлі людина, яка в армії 20 років проходила строєм, не розуміє навіть, як можна їздити дорогами без світлофора.

«А ми заточені під боротьбу з державою. Цитую Жванецького: «Ми всі на завданні». Там люди не так живуть», - наголошує Michael Jonah.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Резніков попередив про наступ обох сторін протягом найближчих тижнів.

Також Знай.ua писав про те, що Jonah розповів, чи потрібен Україні ізраїльський «Залізний купол».