Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Головне – це цінності. У нас всі як один, головне – Батьківщина, партія, береза, загін не помітив втрати бійця, а там – особистість. Американець податки сплачує і він особистість, тому все навколо для нього, а його завдання – працювати та сплачувати податки», - пояснює Michael Jonah.

Як він розповідає, що більше заробляє американець, то більші податки він платить, у нас же ловлять і общипують не по одному разу. Тобто констатує гість програми, там інший підхід, а тому треба відповісти на одне запитання – що на чолі: держава для людини чи людина для держави?

Парамедик стверджує, що кожна розвинена країна – Ізраїль, США, Німеччина, Італія – гарні по-своєму, багато чого від них можна запозичити. Зокрема, зазначає він, в Ізраїлі людина, яка в армії 20 років проходила строєм, не розуміє навіть, як можна їздити дорогами без світлофора.

«А ми заточені під боротьбу з державою. Цитую Жванецького: «Ми всі на завданні». Там люди не так живуть», - наголошує Michael Jonah.

Популярні новини зараз
У ТЦК облаштують місця для побачень: битва за військовозобов'язаних стане запеклішою Чоловікам дали час "видихнути" до 9 листопада: що далі На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці Росія готує ґрунт для масового блекауту: "Це фактично підготовка"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Резніков попередив про наступ обох сторін протягом найближчих тижнів.

Також Знай.ua писав про те, що Jonah розповів, чи потрібен Україні ізраїльський «Залізний купол».