Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Насамперед гість програми запитує, навіщо Україні «Залізний купол». Адже, як він пояснює, «Залізний купол» – це засіб від малих ракет, а Україна страждає не від них. Шахеди ж зокрема, стверджує експерт, краще з кулемета збити, це дешевше, та ми й фактично непогано справляємось.

«Знаєте, як свого часу Голда Меїр сказала, Ізраїль не має атомної бомби, але, якщо треба, застосує. Ізраїль нічого не постачає в Україну, але тут чомусь виникає ізраїльська зброя. Звідки береться? Від вогкості, мабуть», - зазначає Michael Jonah.

За його словами, таку зброю Україна має. Крім того, додає парамедик, є величезна кількість гуманітарних вантажів: генератори, каски, бронежилети. Щодо останніх, розповідає він, головне, щоб на бронежилеті було написано не «для армії», а «для цивільних», адже куля не розбирається, хто у бронежилеті.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Jonah розповів, що росіяни зробили із Донецьком.

Також Знай.ua писав про те, що Співак припустив, яка доля чекає на шойгу і герасимова після всіх невдач у війні.