Про це він розповів у програмі «Різні люди».

Як розповідає парамедик, коли росіяни тільки-но починали готуватися до захоплення Донбасу, він зі своїм товаришем пив каву в центрі Донецька на центральній вулиці і звернув увагу на те, що в місті багато чужинців.

«Стільки людей якось дивно одягнених. Тобто Донецьк був містом багатим. Зустріти людину в лаптях, я перебільшую трішки, було неможливо», - наголошує Michael Jonah.

Тоді ж, розповідає він, центральною вулицею міста ходило багато людей дуже дивно, дуже бідно одягнених, і говорили вони не тією російською, якою розмовляють в Україні, а з характерною говіркою. Тобто констатує гість програми, стало зрозуміло, що в місті багато чужих.

«Якщо привезти достатню кількість критичної маси, то закип'ятити можна будь-що. Лихо в тому, хто від цього виграв. Донецьк? Точно ні. Подивіться на Донецьк 2012-2014 років і на Донецьк зараз – це різні міста», - робить висновок Michael Jonah.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Карасьов розповів, що після закінчення гарячої фази війни росія продовжуватиме воювати непрямими методами.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський прокоментував можливу дерелокацію підприємств в Україні.