Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Ми, в принципі, вже починаємо мислити над категоріями дерелокації, тобто перевезення підприємств на ті місця, де вони працювали до війни. Я не зовсім цей оптимізм розділяю в перспективі 2023 року», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, для підприємства, яке релокувалося під час війни в авральному порядку, отримало можливість продовжувати свою діяльність в іншому місці, перемістило працівників і набрало новий штат, з точки зору бізнес-процесів дерелокація буде додатковим стресом. Для цього необхідно буде перереєструвати юридичну особу, здати всі звіти, тобто дерелокація знову створює купу проблем.

«Це навряд чи може бути реалізовано в 2023 році, коли ще триває війна. Але, тим не менше, до цього треба звикати, дерелокація і повернення підприємств дедалі частіше буде з’являтися в інформаційному полі», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, аналітик Андрій Вігірінський повідомив, що деякі країни Європи тепер можуть постачати нафтопродукти в Україну.

Також Знай.ua повідомляв, що економіст Павло Вернівський повідомив, завдяки чому Україна може стимулювати економіку.