Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Такі країни, як Болгарія, Словаччина та Угорщина отримали дозвіл на постачання в Україну нафтопродуктів, зокрема авіаційного палива, дизельного палива. Нафтове ембарго й винятки, що стосувалися цих країн, передбачали, що вони отримують нафту, переробляють і споживають у себе», - повідомив Андрій Вігірінський.

За словами аналітика, тепер же ці країни отримали певні дозволи на декілька років і можуть безперешкодно дизельне паливо, авіапаливо й інші продукти нафтопереробки постачати в Україну.

«Такий факт чомусь з’явився серед винятків, що дає підстави припускати, що цілком ймовірно, що є якісь плани, що стосуються формування тимчасового нафтопроводу, який буде транскордонно працювати з Угорщини чи Польщі в напрямку України, і вони можуть бути з часом реалізовані», - заявив Андрій Вігірінський.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Тарас Семенюк пояснив, чому Італія не надає Україні достатню кількість озброєння.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Роман Плавицький пояснив, чому в Україні треба спростити імпортний контроль: «Це все час».