Про це він розповів на каналі «Легіст».

«У цьому я бачу певне пояснення, яке будується на історичних подіях. Італія фактично Другу світову війну програла на боці Гітлера, тому що так підтримала, і я вже не говорю про Першу світову війну. Тобто оця пам’ять цієї, скажімо, поразки драматичної формує їхнє сьогоднішнє ставлення до війни», - повідомив Тарас Семенюк.

За словами журналіста, Італія дотримується такої позиції, що, якщо вона надає зброю, то вже вважається учасником війни. Як наголосив Тарас Семенюк, і в цьому питанні не важливо, чи продає Італія зброю, чи надає її Україні безкоштовно, чи дає в лізинг. В Італії чимало пацифістів в політичних і громадських угрупованнях, які виступають категорично проти такого кроку.

«Тобто тут Італія проявляє себе як певний такий суб’єкт, хоча це не є панівна позиція. Оцю військову допомогу ми отримує зараз завдяки Драґі, який був ще прем’єр-міністром», - додав Тарас Семенюк.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний аналітик розповів, чи можливий мир між Україною та росією.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Віктор Небоженко розповів, що стало справжнім українським дивом під час війни.