Про це він розповів у своєму блозі.

«Це не лише війна проти України, а це велика війна за гегемонію та збереження старих ієрархій. Включаються різні військові інструменти: пряма війна, проксі війна і гібридна війна», - зазначив Вадим Карасьов.

За словами експерта, у нинішній війні з боку Росії використовуються практично всі військові інструменти: санкційні, економічні, військові та навіть релігійні.

«Зараз фактично йде друга холодна війна після 30-річної перерви. Бойові дії рано чи пізно закінчаться і навіть, швидше за все, цього року, але інші форми військових дій такі, як культурні чи війна наративів, продовжаться», - наголосив Вадим Карасьов.

На думку політолога, навіть після завершення бойових дій росія все одно продовжить війну проти України, але тільки в іншій формі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, ідеолог Олесь Доній пояснив, чому потрібно виборювати кожного українського громадянина.

Також Знай.ua повідомив, що Аурагх Рамдан розповів, чи зможе Туреччина стати гравцем на енергетичному ринку.