Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами гостя програми, заява турецького Кабміну про виявлення великого родовища газу та можливості Туреччини стати гравцем на ринку вуглеводнів – це лише констатація того, чим Ердоган займається вже давно. На його думку, президент Туреччини і далі цим займатиметься, щоб зайняти своє місце на міжнародному ринку, вступити в ОПЕК+ або ще кудись.

«Він хоче збільшувати свою позицію на вуглеводневому сегменті міжнародного ринку. Ще він стає газовим хабом, виходячи із заяв москви, кремля», - зауважує Аурагх Рамдан.

Також він стверджує, що Ердоган є єдиним бенефіціаром тих криз, які сьогодні відбуваються у регіоні: це і російсько-українська війна, і Близький Схід, і Карабах. За словами експерта, турецький президент буквально з коліс включає свої дивіденди і йому вдається отримати зиск для Туреччини.

«Так, він домагатиметься цих енергетичних ресурсів і братиме участь поряд із Саудівською Аравією, з Іраном на енергетичному фронті. Цей рік буде роком енергетичних баталій. Буде переформатування всього енергетичного ринку», - робить висновок Аурагх Рамдан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Бізяєв заявив, що Латинська Америка стане черговою зоною нестабільності.

Також Знай.ua писав про те, що Співак розповів, що стоїть за бурхливою геополітичною діяльністю Ердогана.