Про це він розповів на каналі «Особистість із Сергієм Дойком».

Як пояснює гість програми, наше мислення влаштоване так, що воно динамічне, якщо враховувати об’єми інформації, і консервативне, адже її поглинання відбувається не настільки швидко.

«Тому я завжди наводжу один приклад. Мені ж доводилося брати участь у боротьбі за незалежність України у 1980-х роках. Більшість населення України на той момент було проти Незалежності. Навіть у україномовній частині були проти незалежності. І нам доводилося переконувати людей, займатися просвітницькою діяльністю», - розповідає Олесь Доній.

На його думку, сьогодні просвітницькою діяльністю також потрібно займатися, адже кожен український громадянин гідний того, аби за нього боротися, якщо тільки це не відвертий зрадник. Щодо зрадників, додає експерт, то їх чекає суд і довге ув’язнення.

«А за всіх, хто не є зрадниками, треба боротися, переконувати. Тому я кажу про філософію любові, якою ми поширюємо українську мову, українську культуру. Всіх потрібно долучати», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній назвав ключову перевагу концепції «25 сходинок до суспільного щастя».

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман пояснив, чому політика нового уряду Ізраїлю – тривожний сигнал.