Про це він розповів на своєму каналі.

«Новий уряд прийшов до влади в Ізраїлі, 29-го грудня було сформовано уряд Беньяміна Нетаньяху, який прийшов до влади вже втретє. І першим кроком нового міністра закордонних справ став дзвінок лаврову, міністру закордонних справ росії. Це дуже тривожний сигнал», – повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, Ізраїль вирішив підтримувати контакти із країною-ізгоєм. У цій ситуації, як наголосив Михайло Шейтельман, варто боятися не за Україну, а саме за Ізраїль. Україна має вже понад 50 союзників, і позиція Ізраїлю ніяк не вплине на ставлення світу до війни і до росії.

«Це тривожний знак для Ізраїлю. Лавров – це ізгой, росія – це країна-ізгой, зараз спілкуватися з росією – це все одно, що потрапляти в погану компанію, це як сідати грати у преферанс із росією, Північною Кореєю та Іраном», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Андрій Вігірінський розповів, чи можливий в Україні сценарій Корейської війни.

Також Знай.ua повідомляв, що політолог пояснив, чому Захід постачає Україні військову допомогу дозовано.