Про це він розповів на своєму каналі.

«Ці танки потрібні переважно навесні. Танки – не оборонна зброя. Ми наступатимемо, і танки – наступальна зброя. Їх можна використовувати в оборонних боях, але це може бути виключно вимушеним рішенням», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, танк Leopard 2, який Україні планують передати країни Європи, має гладкоствольну гармату, на відміну від артилерії, тому стріляє не так далеко, але швидкість пострілу більша. Саме тому, як наголосив Олександр Кочетков, ці танки допоможуть ЗСУ у наступальному бою.

«З гладкоствольною гарматою він розносить якісь ворожі укріплення, вражає ворожу бронетехніку, але щодо оборонних боїв значно поступається саме артилерії», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Дмитро Снєгирьов розповів про рішення Британії передати бойові танки Challenger 2: що відомо.

Також Знай.ua повідомляв, що парамедик-доброволець Michael Jonah розповів, чи потрібен Україні ізраїльський «Залізний купол».