Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

За словами гостя програми, сьогодні ми перебуваємо в часі, коли всі сторони з відчаєм, з величезними ставками і вже з використанням війни виборюють встановлення тих правил світопорядку, які їм вигідні та прийнятні.

«Ви запитаєте, а чому, власне, за порядок така боротьба? Ну що, це амбіції політиків? Не зовсім так. Правила в геополітиці, правила у міжнародному праві, у сферах впливу, за якими встановлюється гегемонія чи підпорядкованість, – це насамперед правила, орієнтовані на інтереси великих економічних гравців», – пояснює Андрій Єрмолаєв.

Як він наголошує, цей рік війни проти росії – це і рік потрясінь на величезних ринках, пов'язаних із традиційними енергоносіями, логістичними шляхами, фінансовим забезпеченням, страхуванням.

«Як перекинувся світ у контексті війни, за допомогою війни. На мій погляд, цей перехід, звичайно, має замовників, але має й межі. І ці межі пов'язані з визнанням правил або їх відкиданням як неефективних, недієздатних», - робить висновок Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, що входить до української культури.

Також Знай.ua писав про те, що Бізяєв розповів, чи створить Євросоюз свою армію.