Про це він розповів у своєму блозі.

«Якби він тоді пішов би армією… У нас на той момент в армії були реальні проблеми. Нагадаю, що кількість зрадників у силових структурах була захмарною», - зазначає Олесь Доній.

Зокрема, нагадує він, тільки у Криму на бік ворога перейшло понад 90% представників Служби безпеки України, тобто це не 60 і не 600 чоловік, а понад 1000 і тільки в одній спецслужбі.

«Такого масового перебігання зі спецслужби, я думаю, не знала жодна розвідка світу. Це колосальна кількість зрадників на квадратний метр. І я абсолютно впевнений, що вони були зосереджені не лише в одній АР Крим», - стверджує Олесь Доній.

Як він нагадує, тоді було керівництво Януковича, а там була маса людей із російськими паспортами. Тобто, пояснює ідеолог, це були навіть не зрадники, а інкорпорована російська агентура.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, як світ перевернувся в контексті війни та за допомогою війни.

Також Знай.ua писав про те, що Кущ повідомив головні принципи роботи центральних банків у державі.