Про це він розповів на своєму каналі.

«На жаль, ось цей народ, який перебуває там за поребриком, він зараз зі своєю пропагандою опустився до рівня первіснообщинних інстинктів. Тобто вони абсолютно не хочуть сприймати чужий біль, не готові відповідати за свої вчинки. Вони ж чудово розуміють, що відбувається в Україні», – повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, росіяни не хочуть відповідати за все, що зробили в Україні, тому вони зараз озлоблені. Як наголосив Святослав Дубина, єдиний спосіб змусити росіян припинити війну – убити таку кількість їхніх військових, щоб вони на рівні інстинктів, на рівні рефлексу розуміли, що в Україну не можна лізти.

«Ось як маленька дитина вчиться, що не можна брати гарячий чайник. Вона обпікається і розуміє, що наступного разу вона цього не робитиме, бо це завдає їй болю», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політичний філософ розповів, як світ перевернувся в контексті війни та за допомогою війни.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина припустив, яким буде цей рік: «Все залежить від наших дій».