Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Політик – це людина, яка має волю, і в неї є своя воля й розуміння. Усе залежить від того, звідки ця воля, ця енергія виходить. Чи вона виходить із сумління, чи вона виходить із якихось інших речей», - повідомив Анатолій Якименко.

За словами публіциста, джерелом енергії політика не повинно бути збагачення, накопичення ресурсів, адже тоді політика стає інструментом обману виборців задля досягнення власних цілей. Як наголосив Анатолій Якименко, політик повинен мати так звану картину прекрасного і робити її проекцію, тобто проекцію кращого майбутнього.

«Картина прекрасного буде правильною, якщо вона виходить із сумління, тому що картина прекрасного може бути і не з сумління, тоді вона буде неправильною», - заявив Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олексій Кущ повідомив головні принципи роботи центральних банків у державі: «Поза політичною конкуренцією».

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович пояснив, що таке право: «Люди формалізують все в закони».