Про це він розповів на своєму каналі.

«Що ж таке право? Право – це формалізована традиція. Тобто ось те, що ми вважаємо правильним, моральним, етичним, як треба вирішувати суперечки, як карати зло, те, що в нас прийнято вважати добрим та поганим, воно має бути формалізоване в законі», - повідомив Павло Себастьянович.

За словами підприємця, вся правова система у державі – це формалізовані в закони процедури, різні порядки ведення суперечок, які люди визначили як правильні. Як зазначив Павло Себастьянович, коли людина читає закон, вона має розуміти, що це правильно і відповідає її етичним принципам.

«Тобто право – це формалізовані закони, закони природи, економіки, людських взаємодій, які відкриваються людям. І люди формалізують це все в закони. Це і називається правом», - заявив Павло Себастьянович.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович пояснив, чому податок на виведений капітал корисний для підприємців: «Це внутрішня справа».

Також Знай.ua повідомляв, що підприємець Павло Себастьянович пояснив, що необхідно для залучення інвестицій в Україну.