Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Є офіційно уповноважені особи сповіщати інформацію, які мають доступ до інформації, несуть відповідальність за використання таємної інформації і так далі. Тобто я прихильник того, щоб такими людьми, коли йдеться про військові дії, були виключно уповноважені особи в структурі, яка здійснює планування воєнних дій», - повідомив Микола Томенко.

За словами політика, повідомляти інформацію про перебіг воєнних дій повинен Головнокомандувач ЗСУ, тобто Валерій Залужний. Також, як наголосив Микола Томенко, повідомляти воєнну інформацію повинне Міністерство оборони України. Це важливо впровадити, щоб не поширювалися неправдиві меседжі, які потім підхоплює російська пропаганда.

«Тому повинна бути дисципліна повідомлення й відповідальність за повідомлення», - заявив Микола Томенко.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній розповів, скільки російських агентів було в Україні у 2014 році.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував статтю Медведчука: «Намагаються вкотре залякати Захід».