Про це він розповів на своєму каналі.

«У Медведчука було три аудиторії, до яких він говорив. По-перше, це росіяни самі, по-друге, це все ж таки якісь залишки його електорату, який в Україні залишився, і третя аудиторія – це, за великим рахунком, західна умовна аудиторія», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, росії катастрофічно не вистачає таких легітимних кадрів, які начебто й були українцями, але просувають російські наративи. Як зазначив Борис Тизенгаузен, у цій статті, опублікованій під ім'ям Медведчука, є наративи, які можна почути зараз практично на всіх пропагандистських ток-шоу.

«Тобто вони намагаються завзято вкотре залякати Захід, що росія готова застосувати ядерну зброю. Тільки питання у тому, що офіційні чиновники вже рідше використовують цю риторику», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Геннадій Дубов припустив, чи може росія розвалитися через війну: «Є загроза, війна, ризики, прямі проблеми».

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Дмитро Раїмов повідомив, про що говорить призначення Герасимова головою «спецоперації» у росії.