Про це він розповів на каналі «Легіст».

«Усі виходять з того, що є війна, відповідно, загиблі солдати, проблеми з економікою, санкції, і вони мають зробити певну фрагментацію територій рф у тому сенсі, що, якщо населення починає жити гірше, воно починає демонструвати невдоволення, починаються протести», - повідомив Геннадій Дубов.

За словами адвоката, думка про те, що війна має розвалити росію зсередини, виходить з уявлення більшості людей про те, що росія – гіперцентралізована держава, яка може не витримати цієї напруги. Однак, як зазначив Геннадій Дубов, насправді ж, республіки, які входять до складу рф як суб’єкти, існують достатньо самостійно.

«Вони лише в певних моментах підкорюються центру. І в ситуації, коли є загроза, війна, ризики, прямі проблеми з економічною територією рф, це ризик, який може сприйматися місцевими елітами як певна загроза екзистенційна своєму існуванню, що може, ймовірно, спонукати їх до більшої відданості центру», - заявив Геннадій Дубов.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Дмитро Раїмов повідомив, про що говорить призначення Герасимова головою «спецоперації» в росії.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, на які жертви йде росія, щоб захопити Соледар.