Про це він розповів на каналі «Дикий live».

«Ми повинні брати до уваги те, що росія як агресор готує новий великий наступ. І те, що Герасимов, голова генштабу, призначений керівником вторгнення та агресії проти України, свідчить про те, що внутрішньополітичні дискусії, які точилися навколо цього військового начальника, вони закінчені», - повідомив Дмитро Раїмов.

За словами політтехнолога, призначення Герасимова на посаду голови так званої спецоперації говорить про те, що всі рішення у росії саме за військовим керівництвом, а не за начальниками ПВК. Як підкреслив Дмитро Раїмов, це призначення також підтверджує те, що росія готує новий масштабний наступ.

«Об'єднання генштабу і керівника військової операції, російського вторгнення – це спроба вирішити організаційні проблеми в російській армії, щоб досягти якихось результатів», - заявив Дмитро Раїмов.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, екс-глава Служби зовнішньої розвідки пояснив, у чому складність боїв за Соледар.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Михайло Шейтельман розповів, на які жертви йде росія, щоб захопити Соледар.