Про це він розповів на своєму каналі.

«Він (Медведчук – Ред.) знаходиться в росії так само, як і Ілля Кива. Коли Медведчук та Кива опинилися на території росії, то вони вже невільні люди. Може, вони говорять все від себе, але я так не думаю. Перед тим, як їх випустили на арену цього цирку, з ними вже практикувалися і з морквиною, і з батогом», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, тепер усі політики, які втекли в росію, говорять там тільки те, що їм диктує кремль. Як зазначив Гаррі Табах, це стосується й останньої статті Медведчука, де він загрожував світові ядерною зброєю. Медведчук транслював не свої думки, а думки та наративи кремля.

«Вони (політики, що втекли в росію - Ред.) кажуть вже точно відточені слова, які можна говорити», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог розповів, чи закінчиться війна у 2023 році.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, які етапи потрібно пройти українцям для перемоги над ворогом.