Про це він розповів у програмі «Діалоги з Максимом Ялі».

На думку гостя програми, оптимальний сценарій за термінами – це шанс вийти на якісь досить стійкі домовленості щодо припинення військових дій десь до кінця літа, початку осені.

«Що не означатиме припинення загрози з боку росії, бо вона ще існуватиме. Поки вона існує у цьому вигляді і ще не розпалася, вона становитиме загрозу. Але вийти на припинення вогню на справедливих умовах, умовно кажучи, до кінця серпня цілком можливо», - пояснює Олександр Кочетков.

Водночас він нагадує, що українське суспільство справді заряджене на відсутність будь-якого компромісу, лише вихід на межі 1991 року. Загалом, констатує він, поки прогнозувати зарано, спочатку ЗСУ закінчать контрнаступ, сформуються позиції для переговорів, у нас з'являться гаранти, за москву розпочнеться боротьба між кадировцями та пригожинцями.

«Рано забігати настільки далеко. У серпні є шанс, щоб військові дії припинилися», - робить висновок Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, скільки російських агентів було в Україні у 2014 році.

Також Знай.ua писав про те, що Кочетков розповів про особливості ракети Х-22, яка потрапила до житлового будинку у Дніпрі.