Про це він розповів у своєму блозі.

«Треба чітко розуміти, що таке цілі путіна. Які саме цілі путіна? Тому що з 24 лютого у цьому питанні ми спостерігаємо певний генезис: для початку зміна влади, потім визволення «своїх» територій, потім захист народу Донбасу. Зверніть увагу, як змінювалося цілепокладання за цей час», - наголошує Руслан Бізяєв.

Як він пояснює, якщо виходити з концепції, яку рухають певні вежі кремля у розвитку ідеології «руского міра», то, безумовно, цілі – це окупація всієї території, крім Заходу України.

«Звичайно, у цьому разі сакральне значення і Києва, і Одеси, і Полтави, і Чернігова, і Сум, і Харкова нікуди не йде. Але ця концепція має дуже багато амбіцій, але мало амуніцій», - констатує Руслан Бізяєв.

За словами експерта, нинішній стан, нинішня боєздатність російської армії не дозволяє вирішити це завдання, ми бачимо це вже протягом 10 місяців. Тому, мабуть, стверджує він, буде зміна концепції.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, що всі ці місяці війни Арестович мотивував людей жити далі.

Також Знай.ua писав, що Дубина розповів, які етапи необхідно пройти українцям для перемоги над ворогом.