Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Міграційна хвиля, яка прийшла на Захід – це хвиля людей, які несуть загибельні тенденції. Перш за все, вони не інкорпоруються в культуру, вони не інкорпоруються в мову, вони не інкорпоруються в релігію. Створюються анклави, які провокують релігійні злочини, релігійні війни, соціальні напруження, бандитські напруження», - пояснює Павло Гай-Нижник.

Як він підкреслює, мігранти – адепти інших держав, засіб впливу на владу. Зокрема, зазначає експерт, якщо треба натиснути на Берлін, тиснуть через мігрантів, через турецьких мігрантів, через арабів, і досягають свого.

До того ж, додає гість програми, це питання зникнення білої раси або антропологічного типу європейця як такого через елементарну систему відтворення. Зокрема, зазначає він, і на Заході, і в Україні народжується менше 2 дітей на одну родину, а у сім’ях мігрантів – по 7 дітей, тобто протягом одного покоління ми втрачаємо взагалі націю.

«Не треба буде завойовувати, тому що всі вони (ред. – мігранти) – виборці. Питання прямої демократії уже зараз стоїть на порядку денному: чи потрібна вона – пряма демократія? Позаяк через пряму демократію антиєвропейські сили, якщо говорити про Україну, антиукраїнські можуть просто взяти верх», - попереджає Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Франков розповів, що збіднює футбольне кіно.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому варто вчитися контролювати свою агресію.