Про це він розповів у своєму блозі.

Сьогодні, констатує експерт, росія чинить агресію проти України, окупанти вбивають наших громадян, до того ж, жінок і дітей. Водночас українці, підкреслює він, чинять гідний опір, але їхня ненависть до росіян обґрунтована, адже на їхніх руках наша кров. З іншого боку, додає ідеолог, не можна забувати про контроль власної агресії всередині українського суспільства.

«Концепція «25 сходинок до суспільного щастя» - це комплексна програма, тож усі сходинки працюють у синергії одна з іншою. Для того, щоб дати в зуби зовнішньому ворогу, росії, є сходинка №3 – «Вчись боротися за свої права і свободи», зокрема і за право існування української держави, за право існування нас самих, українців, – це те, що хоче у нас відібрати фашистська росія», - зазначає Олесь Доній.

Натомість всередині нашого суспільства, констатує він, потрібно у всіх своїх діях виходити із філософії любові. Водночас зрадники і вороги, підкреслює експерт, заслуговують тільки на покарання за законами воєнного стану, а між собою потрібно спілкуватися інакше.

«Чвари, скандали, бійки – це те, що ми маємо вчитися контролювати і зменшувати. Україна мусить стати такою, де люди усміхаються, бо і до війни виїжджали не лише через відсутність належної зарплати чи соціального забезпечення. Виїжджали значною мірою через відчуття агресії і безвиході навколо. Ми маємо творити щасливе і неагресивне середовище всередині нашої країни. Тому сходинка №8 – «Вгамуй власну агресію», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній пояснив, навіщо українцям світоглядна реформація.

Також Знай.ua писав про те, що Доній пояснив, чому в українців немає російських батюшек і царів.