Про це він розповів у своєму блозі.

Як розповідає експерт, концепція «25 сходинок до суспільного щастя» створена для світоглядної реформації українців. На його думку, нам слід іще навчитися брати від інших народів найкраще, адже сьогодні ми живемо у конкурентному світі і потрібно вирішити, який український світ ми будуємо.

«Ми розуміємо, чим поганий «рускій мір», але в чому наші переваги не лише над «рускім міром», а чому ми можемо бути рівними серед рівних, чого нам не вистачає для того, щоб бути рівними серед рівних, чому деякі нації успішніші?», - підкреслює Олесь Доній.

За словами ідеолога, він досліджував найщасливіші нації та їхній успіх і з’ясувалося, що деяким із них теж доводилося мати проблеми із російською навалою. Зокрема експерт говорить про фінів, які програли у війні і втратили свої території, але яким вдалося виграти мир, а зараз це одна із найщасливіших націй.

«А що вони такого увібрали, щоб зробити щось більше? Цей аналіз дозволив розширити світоглядні принципи до природи, до освіти і до інших речей, які у нас перед тим наші публіцисти та ідеологи не вкладали у розуміння національної ідеї, вони вкладали тільки мову і державу. Це необхідно, але цього замало», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Якименко розповів, які були правила у старому світовому порядку.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів про особливості ракет С-400, якими рф нещодавно обстріляла Київ.