Про це він розповів на своєму каналі.

«Удар, який був завданий по Києву 14 січня, - це була ракета С-400 з росії. С-400 – це зенітна ракета, яка призначена збивати літаки, тому вона начинена металевими кубиками, щоб пробивати обшивку літаків і таким чином літаки збивати», - повідомив Михайло Шейтельман.

За словами політтехнолога, у ракеті С-400 - 250 кілограм тротилу та дуже багато маленьких кубиків усередині. Коли ракета вибухає, ці кубики розлітаються і здатні вбити людей довкола. Як зазначив Михайло Шейтельман, дальність польоту цієї ракети – приблизно 200 кілометрів.

«Відповідно, за максимальної дальності у неї прицільність дорівнює нулю. Вона просто летить до Києва і куди потрапить, туди й потрапить, бо від росії до Києва якраз 200 кілометрів. Це не прицільна стрілянина», - заявив Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, експерт Олександр Кочетков розповів про особливості ракети Х-22, яка потрапила в житловий будинок у Дніпрі.

Також Знай.ua повідомляв, що Гаррі Табах повідомив особливості системи ППО Patriot: «Обслуговування складне».