Про це він розповів на своєму каналі.

«В принципі, всі розуміють, що Україні потрібна зброя. І це все у нас (у США – Ред.) є, це все стоїть у нас на складах, його більш ніж достатньо. Обіцяють, що дадуть батарею Patriot, але це не так швидко. Це складна система, але навчатись на неї не довго, хоча обслуговування дуже складне», - повідомив Гаррі Табах.

За словами американського військового, це особлива система ППО, тому що вона включена до загальної аналітичної розвідувальної системи НАТО. Тобто, як підкреслив Гаррі Табах, вона не сама по собі працює, а включена до величезного загальносвітового комплексу розвідки.

«Але знову ж таки, 18 країн їх має, і нічого, інтегрувалися. Українці також інтегруються. Сподіваюся, що воно прийде», - заявив Гаррі Табах.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олександр Кочетков пояснив, як Україна підняла свою статистику збитих російських ракет.

Також Знай.ua повідомляв, що американський військовий Гаррі Табах пояснив, що необхідно зробити для запобігання ядерній війні.