Про це він розповів на своєму каналі.

«Неможливо приховати ситуацію, яка зараз відбувається. Тобто ми маємо виклик, з яким поки що міжнародні організації та весь світ не розуміє, що робити. Ядерна держава перетворилася на терористичну організацію та фактично тероризує на сьогоднішній день весь світ», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, для того, щоб це зупинити, Захід має прийняти ці виклики та продовжити свою підтримку у вигляді високоточного озброєння. Але, як зазначив Святослав Дубина, зараз Україні для перемоги також потрібне і важке летальне озброєння, танки, які партнери надають Україні нерішуче.

«Це робити потрібно якнайшвидше. Поки вони думають, гинуть наші українці», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Водії хапаються за серце: на АЗС рекордне подорожчання Ухилянтам скасовують куплені відстрочки: чоловіків чекають масові перевірки Будуть призвані у двох випадках: нові правила мобілізації чоловіків старше 50 років Мінімум 2400 грн: пенсіонерам готують доплати, які залежатимуть від стажу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, чому Україні зараз не надають танки.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про передачу Україні ракет GLSDB: «Пришвидшить деокупацію півдня, Джанкой – у радіусі дії».