Про це він розповів на своєму каналі.

«Неможливо приховати ситуацію, яка зараз відбувається. Тобто ми маємо виклик, з яким поки що міжнародні організації та весь світ не розуміє, що робити. Ядерна держава перетворилася на терористичну організацію та фактично тероризує на сьогоднішній день весь світ», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, для того, щоб це зупинити, Захід має прийняти ці виклики та продовжити свою підтримку у вигляді високоточного озброєння. Але, як зазначив Святослав Дубина, зараз Україні для перемоги також потрібне і важке летальне озброєння, танки, які партнери надають Україні нерішуче.

«Це робити потрібно якнайшвидше. Поки вони думають, гинуть наші українці», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен припустив, чому Україні зараз не надають танки.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов розповів про передачу Україні ракет GLSDB: «Пришвидшить деокупацію півдня, Джанкой – у радіусі дії».