Про це він розповів на своєму каналі.

«Що на думці у наших європейських партнерів і чому танки швидко та в потрібній кількості не приїхали сюди? Мені здається, що логіка наступна: росія готує масштабний контрнаступ, тренує мобілізованих та планує з кількох напрямків заходити», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Україні після «Рамштайну» надали великий пакет озброєння, яке знадобиться ЗСУ насамперед в обороні. Як зазначив Борис Тизенгаузен, європейські партнери чекають на російський наступ і надають таку зброю, щоб була можливість швидко перемолоти боєздатні частини росії.

«І далі, до моменту, коли російське угруповання значно ослабне, тоді вже в контрнаступі дадуть Україні те, щоб просто росіян не було тут на території в межах 1991 року», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина розповів, чому росія застосовує у війні терористичні методи: «Намагаються зламати нашу волю».

Також Знай.ua повідомляв, що політолог Руслан Бізяєв розповів, чи змінить путін знову цілі війни.