Про це він розповів на своєму каналі.

«Ми вже знаємо, що ми фактично воюємо із країною-терористом. Коли їхній план щодо захоплення України провалився, коли міф про другу армію світу був розвіяний, коли ми зруйнували цей міф, і у них більше немає можливості ховатися за цим міфом та загрожувати ядерною зброєю усьому світу, виявилася сутність цього «русского міра»», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, росія, щоб зламати опір українського народу, намагається завдати якнайбільше болю мирному населенню. Як зазначив Святослав Дубина, росії не вдається перемогти у війні, і тому вона шляхом залякування, шляхом терористичних актів намагається зламати волю українців.

«Вони намагаються зламати нашу волю до перемоги, прагнення звільнити наші території, наших людей, фактично захоплених на окупованих територіях терористичним угрупованням», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог розповів, чи закінчиться війна в 2023 році.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів про ситуацію росіян на фронті: «Вони звузили спробу прориву».