Про це він розповів на своєму каналі.

«Атакують росіяни переважно в Бахмуті та Соледарі. Нині вони звузили спробу прориву та хоч якогось успіху на війні буквально до 15-20 кілометрів. Тобто спочатку вони зайшли на лінії завдовжки понад 2 тисячі кілометрів, а зараз активна фаза звузилася до 15 кілометрів», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, і навіть на цих 15-20 кілометрах, де росіяни намагаються наступати, вони зазнають величезних втрат. Щодня, як зазначив Святослав Дубина, росія втрачає близько одного батальйону. Більше того, ситуація у Макіївці показала, що деякі батальйони мобілізованих можуть навіть не доїхати до лінії фронту.

«Буквально чотирма снарядами HIMARS батальйон може бути знищений. Ми можемо уявити, яка мотивація у росіян йти на таку війну, коли ти можеш просто не доїхати до лінії фронту», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політолог розповів, чи закінчиться війна в 2023 році.

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, чому до ЗСУ великий рівень довіри з боку суспільства: «Завдання виконуються».