Про це він розповів на своєму каналі.

«Найвищий рівень довіри населення України до ЗСУ – це 96%. І це довіра виправдовується і виявляється в конкретних результатах. Тобто, що ми маємо? Державна інституція має великий рівень довіри, ті завдання, які суспільство ставить перед цією інституцією, виконуються», - повідомив Святослав Дубина.

За словами військового, ЗСУ реалізовують ті завдання, які ставить народ, та демонструють конкретні результати. Зокрема, як зазначив Святослав Дубина, ЗСУ під час війни отримали повну свободу дій для звільнення українських територій від ворога та продемонстрували результат – звільнення понад 40% територій.

«Наразі ось ця дискусія, ось ця цифра довіри трішки йде убік від того висновку, який ми маємо зробити. Ми знову свою боротьбу за свободу, за свої права, незалежність, найкраще життя поклали на когось і чекаємо, що ЗСУ спочатку розправляться із зовнішнім ворогом, а потім наведуть лад в Україні», - заявив Святослав Дубина.

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, військовий Святослав Дубина пояснив, як змусити росіян припинити війну: «Опустилися до рівня інстинктів».

Також Знай.ua повідомляв, що Михайло Шейтельман заявив, що українські війська скоріше візьмуть мінськ, аніж білоруські війська візьмуть Київ.