Про це він розповів у своєму блозі.

Як зазначає експерт, він теж хоче зняти тривогу з усіх щодо цього найгіршого можливого наступу з білорусі. За його словами, у це віриться мало, але виключати повністю такий сценарій не можна, судячи з усіх цих дивних маневрів, переміщень, супутникових знімків.

«Я вірю в те, що українські війська скоріше візьмуть мінськ, аніж білоруські війська візьмуть Київ, бо цього разу війна буде зовсім іншою. Ніхто не чекатиме наступу цих нескінченних колон на Чорнобиль, Київ, Чернігів. Ні, українська армія піде зустрічним курсом, сподіваюся, вже на танках Leopard, і війна йтиме на території республіки білорусі», - пояснює Михайло Шейтельман.

За його словами, ця війна з білоруською армією проходитиме на території республіки білорусь. Як додає політтехнолог, звісно, знищуватимуться всі об'єкти, які будуть задіяні в цій війні на території білорусі: нафтопереробні заводи і так далі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Табах розповів, як побачене в Україні змінює західних політиків.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, на які жертви йде росія, щоб захопити Соледар.