Про це він розповів на каналі Павла Себастьяновича.

«Успіх бізнесу – у передбачуваності. Успішний підприємець – це та людина, яка вміє добре передбачити наслідки своєї інноваційної діяльності, закупити все, домовитися про якусь логістику, заключити якісь угоди, договори щодо електропостачання тощо», - повідомив Ростислав Лукач.

За словами експерта, коли бізнес стає непередбачуваним, коли підприємці в державі не знають, якою буде податкова система, скільки треба буде платити, чи повернуть ПДВ, тоді бізнес не може самостійно працювати. Як зазначив Ростислав Лукач, коли локальний бізнес не знає, як працювати, тоді й жодні інвестиції не прийдуть.

«Нормальний інвестор, я маю на увазі прямих іноземних інвесторів, які займаються, наприклад, виробництвом чи логістикою, вони ж не будуть просто так гроші кидати. Зрозуміло, що вони почнуть розбиратися, вивчати ситуацію», - заявив Ростислав Лукач.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній розповів, звідки в Україні великий капітал і монополії.

Також Знай.ua повідомляв, що Олексій Кущ повідомив головні принципи роботи центральних банків у державі: «Поза політичною конкуренцією».