Про це він розповів на своєму каналі.

«А навіщо прилітав Бернс, голова ЦРУ, до України? Ну, думаю, що не заради того, щоб просто висловити свою підтримку і навіть, напевно, не заради того, щоб розповісти про якісь плани росії, про наступ», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, завжди є канали закритого зв'язку, по яких можна поговорити і передати інформацію. Але, як наголосив Дмитро Співак, якщо головний розвідник США перелітає океан заради зустрічі з Зеленським, то була важлива інформація або від ЦРУ, або безпосередньо від президента США Байдена.

«Про що була ця мова? Мені сказати складно, що попереджають, які дані дають. Може, якісь пропозиції були, може якась агентурна мережа. Такі візити зазвичай широко не висвітлюються. Проте можна припустити, що власне після цього візиту і почалося відкриття другого фронту», - повідомив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Олесь Доній пояснив, чому українці не борються за свої зарплати тут, а просто їдуть працювати в чужі країни.

Також Знай.ua повідомляв, що Дмитро Снєгирьов пояснив, хто міг бути каталізатором «яєчного» розслідування у Міноборони.