Про це він розповів у своєму блозі.

Як зауважує експерт, переважно нашим громадянам доводиться працювати у «сірій зоні» із зарплатами у конвертах, тобто так роботодавці уникають податків. До того ж, додає він, деколи у цьому плані йдеться навіть про людей, яких вважають борцями із корупцією.

«З іншого боку, величезна кількість українців отримує такі кошти на своїх роботах, за які неможливо гідно існувати. Українська національна ідея попередніх етапів зневажливо ставилася до економічної складової», - стверджує Олесь Доній.

Як він пояснює, чомусь було таке уявлення, що, коли є самостійна українська держава, то й буде соціальна рівність. А відтак, констатує ідеолог, весь цей час українці боролися за свою державу, культуру, мову, але не за офіційну гідну зарплату, не вміють вони боротися за це і зараз. Натомість, додає він, люди радше обирали еміграцію як засіб збільшення своїх прибутків.

«Українцям слід навчитися відстоювати право на гідну платню. Кожна праця – і фізична, і інтелектуальна – має гідно оплачуватись. Цього не було раніше виписано в національній ідеї, але концепція «25 сходинок до суспільного щастя» тепер виправила цю прогалину. Сходинка №12 – «Учись отримувати гідну платню», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, звідки в Україні великий капітал і монополії.

Також Знай.ua писав про те, що Доній розповів, для чого путіну війна.