Про це він розповів у своєму блозі.

На думку експерта, росія не має інтересу у закінченні війни проти України і не матиме, поки путін живий і при владі. Як він зазначає, президент рф точно має схиблену уяву, а його мрія – вписати своє ім’я в історію.

«Це так звана слава через віки. путін хоче залишитися у віках. І в цьому плані навіть перемир’я – що для нього? Воно не додає елементів цієї слави. Йому хочеться слави Герострата, слави Гітлера. Тому у війні треба готуватися на роки, поки або він не помре, або не вдасться його вбити», - пояснює Олесь Доній.

На думку ідеолога, варто комунікувати із західними розвідками щодо цього питання. Тобто, констатує він, Україні для перемоги потрібна не тільки зброя, але й знищення російського керівництва.

«Причому ми розуміємо, що фізичне знищення путіна не обов’язково приведе до завершення війни, але без цього вона точно не завершиться», - підсумовує Олесь Доній.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Доній розповів, чому Україна відстає від розвинених європейських країн.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман розповів, чи можуть росіяни брати участь у спортивних чемпіонатах.