Про це він розповів у своєму блозі.

Відкритий чемпіонат Австралії із тенісу виявився настільки відкритим, що там беруть участь навіть російські тенісисти. Мені здавалося, що в цьому немає нічого дуже категорично поганого при тому, що я противник виступу російських спортсменів на будь-яких заходах, поки йде війна і поки росія не розплатиться за репараціями», зазначає Михайло Шейтельман.

Зокрема, нагадує він, Німеччину вперше після війни впустили лише у 1955 році на спортивні змагання, от і росії найближчі 10 років там робити нічого. Проте участь росіян на чемпіонаті в Австралії пояснили тим, що це теніс і там ніхто не представляє жодну країну, це професійний тур, а не про представництво країн.

Проте, констатує політтехнолог, виявилося, що чемпіонат – це таки дуже навіть про представництво: на телеканалі BBC над прізвищем російського тенісиста Рубльова був російський прапорець. За його словами, побачити на каналі ВВС російський прапорець було досить дико, а сам Рубльов скаржився, що українці вивішують українські прапори і це йому заважає грати.

«Як сказав Зеленський, загинуло близько 100 професійних спортсменів саме на фронті, поки бомблять наші спортивні центри, хокейні майданчики, росіяни розбомбили найвідоміший хокейний майданчик України, а російські спортсмени грають у теніс на відкритому чемпіонаті Австралії. Схоже, цей чемпіонат занадто відкритий і настав час його трохи закрити для деяких категорій тенісистів», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе прокоментував втрату глави МВС та його заступника.

Також Знай.ua писав про те, що Тизенгаузен припустив, чому Україні зараз не надають танки.