Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Не виключаю, що це дійсно теракт, диверсія. Але кажуть, що цей гвинтокрил стояв під охороною і нікого не допускали до нього, коли на ньому не літали. Дуже було багато гвинтокрилів, але знали, що на цьому літають перші особи, тому до цього гвинтокрила був особливий підхід, його особливо охороняли. Тому диверсія під питанням», - міркує Георгій Біркадзе.

Як він відзначає, Євгеній Єнін був розумною людиною, працював у Міністерстві іноземних справ, у Генеральній прокуратурі, в СБУ і був першим заступником у Дениса Монастирського у Міністерстві внутрішніх справ. Тобто, констатує експерт, він був універсальним солдатом.

Щодо самого Дениса Монастирського, розповідає експерт, то він був людиною із великим серцем і без зайвого пафосу, його навіть не можна зрівнювати із попередником.

«Можна вимірювати не тільки тим, що ми втратили людину, яка була міністром. Це втрата у масштабах усієї держави. Ці дві людини були дуже потужні, дуже розумні і дуже патріотичні, що дуже важливо», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хом'як пояснив, що всі ці місяці війни Арестович мотивував людей жити далі.

Також Знай.ua писав про те, що Гай-Нижник розповів, чому росія напала саме 24 лютого.