Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Трапилася війна. Сьогодні ворог знищує українську націю і нашу державу. Дивіться, вони же знищують людей, які люблять державу. Ви пам’ятаєте, як було сказано у документі: «Незгодних розстріляти». Тому, якщо ти на їхньому боці, то все добре», - констатує Георгій Біркадзе.

На його думку, сьогодні всім потрібно змінити власне ставлення до нашої держави, але починати, звісно, потрібно із самих себе, а не вказувати на інших.

Принагідно експерт зауважує, що на другому і третьому місці в українському Forbes у нас айтішники. За його словами, це люди, які створили себе з нуля , а відтак не скажеш, що вони не можуть купувати собі маєтки і яхти. Натомість люди, зазначає експерт, які із більш простих професій без грошей приходять у Верховну Раду і раптом отримують величезні статки, – це інше питання.

«Тому я хочу подякувати передусім президенту, який зробив висновки. У всіх нас бажання, пане президент, щоб ви продовжили в такому же дусі, щоби боротьба з корупцією відбувалася кожного тижня і був результат. Не просто звільняти людей, а щоби ми відчували, що це дійсно допомагає нашій державі», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв охарактеризував фсбшну групу путіна.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, що робити з корупціонерами.