Про це він розповів у програмі «Культ особистості».

Як розповідає гість програми, сьогоднішня кгбшна, фсбшна група, яка править росією, багато що взяла як світоглядні засади картини світу з пізньої андроповщини: якою має бути держава, як можна керувати людьми. Водночас, додає експерт, це покоління знає, що таке розкіш, вседозволеність та власність.

«Це покоління, яке у духовному плані мало пов'язане із соціальними ідеалами. Саме тому впродовж правління путіна йде постійний пошук правильної ідеології, правильної якоїсь жуйки, яку можна запропонувати народу та пояснити, навіщо потрібно терпіти, навіщо потрібно жити в умовах хронічної мобілізації та нескінченної війни», - пояснює Андрій Єрмолаєв.

Як він зазначає, андропівський проєкт мав хоч якесь історичне пояснення: це була спроба частини державників зберегти соціалістичний лад, зіткнувшись із збанкрутілою комуністичною партією, що загниває.

«Але їхні діти та онуки виявилися просто циніками-етатистами, які просто навчилися використовувати державну владу та державну силу, придушення, приниження, перерозподіл для власного панування, у якому немає жодного соціального змісту», - робить висновок Андрій Єрмолаєв.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, військовий із позивним «Громозека» повідомив, що росіяни живуть у старому світі та намагаються захопити країну з нового світу.

Також Знай.ua писав про те, що боєць ЗСУ Пілот розповів, куди тягне всіх росія і чому з нею обов'язково треба покінчити.