Про це він розповів на каналі «Кон'Юнктура LIBERTY».

Як стверджує військовий, росія - це цивілізація, яка розвивається у зворотному порядку, вони скручуються по спіралі вниз і в цю вирву затягують усіх, кого можуть захопити довкола себе. І Україна, на жаль, зазначає він, перебуває в орбіті росіян.

«Все по спіралі, і в один черговий виток геноциду українського народу ми потрапили. Ось вона, історія, яку не можна забувати нікому. Бо, якщо ти пам'ятаєш свою історію, то ти реально розумієш, хто поруч із тобою. А поруч із нами вбивці, ґвалтівники, мародери та країна, яка себе не може створити», - наголошує Пілот.

До того ж, додає військовий, росіяни постійно кажуть, що вони десь відбудують і створять якісь блага. За словами бійця ЗСУ, цього ніколи не буде і не може бути, оскільки росіяни не можуть нічого створити навіть для себе самих.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай-Нижник розповів, як потрібно працювати із діаспорою.

Також Знай.ua писав про те, що Гай-Нижник розповів, що відчували люди під час Майдану.