Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Спочатку відродження національного духу, і найголовніше – ми вас не забули. Це важливо. Ми вас пам’ятаємо. Для них важливо, що ми їх не кинули або не кинемо. Коли прийде час Х, всі бояться, що їх кинуть і вони зроблять холостий вистріл», - пояснює Павло Гай-Нижник.

Тобто, констатує експерт, важливо дати людям гарантію, а якраз регулярна і систематична робота з діаспорою дає їм впевненість, що ця робота до чогось призведе. За його словами, якщо ми працюємо з ними, значить, у нас є мета, її просто треба озвучити.

Окрім цього, стверджує гість програми, треба працювати чеченською мовою, треба працювати інгурською мовою, адже у нас є достатньо людей, які їх знають, і навіть носії цих мов. За його словами, це має бути регулярна робота, а спеціальні розвідслужби мають працювати у цих середовищах.

«Коли українська армія переступить кордон 1991 року, тоді імперія валиться. Говорять, як таку велику росію ми зможемо окупувати? Саме в цьому і нема потреби. Ми повинні перейти кордони і це буде перший сигнал: кордони не на замку. Почнуться соціальні, класові суперечливості. Коли маса бачить, що метрополія не здатна захистити навіть кордони, починається лоскутнітсь, починаються дії національних регіонів», - підсумовує Павло Гай-Нижник.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гай-Нижник розповів, чому росія напала саме 24 лютого.

Також Знай.ua писав про те, що Гай-Нижник пояснив, чому нам потрібен розвал росії.