Про це він розповів на каналі «Кон'Юнктура LIBERTY».

«Так, як хлопці, яких ми чуємо кожен день, опираються і як ми їм допомагаємо, то, я думаю, що шансів у них (росіян – Ред.) дуже небагато, тому що тут такий спротив. Та й воювати проти цілого народу – це дуже погана ідея. Зараз росія із старого світу воює з Україною з нового світу», - заявив військовий.

За словами військового, росія продовжує жити в минулому, і це навіть виявляється в їхньому стилі й рівні життя зараз. Як зазначив «Громозека», зараз неможливо спілкуватися з росіянами, бо їм нема що сказати, вони живуть в іншому світі.

«Ми зробимо все можливе й неможливе, щоб росія в цій війні не перемогла, тому що не можуть люди, які нічого не зробили для того, щоб зробити надбання, які є в нашій державі, усе це забрати. Це не просто неправильно, це дико», - заявив військовий.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, ідеолог Олесь Доній розповів, для чого путіну війна.

Також Знай.ua повідомляв, що політтехнолог Олександр Кочетков пояснив, чому росія повертає місто Сталінград: «Нагадування про перемоги».