Про це він розповів на своєму каналі.

«Вся країна (росія – Ред.) впевнено перетворюється на симулятор, її перемоги існують, переважно, у тих же соловйовських виступах та інших соціальних мережах. Ця країна – симулякр», - повідомив Олександр Кочетков.

За словами політтехнолога, росіяни, щоб довести насамперед самим собі, що вони щось можуть, починають підтягувати перемоги з минулого. Пропагандисти, як зазначив Олександр Кочетков, починають згадувати, які у них були перемоги, у росії починають перейменовувати міста, щоб нагадати про ті перемоги.

«Перейменування Волгоград на Сталінград – це якраз нагадування про ці перемоги. Але всі ці витівки з хворобливої та ущербної ідеї, що, придумавши і максимально широко про це сказавши, вони можуть змінити дійсність», - заявив Олександр Кочетков.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Гай-Нижник пояснив, чому нам потрібен розвал росії: «Карфаген має бути зруйнований».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий Святослав Дубина розповів, що Україні необхідно для перемоги над росією: «Це робити потрібно швидше».